„ცომი, რომლითაც ვაკეთებ, იმერულს, აჭარულს, მეგრულს, ლობიანს - ეს არის ცომი, რომლითაც მე ვმუშაობ. ამჯერად გავაკეთებ 3 კილოგრამი ფქვილით. არავითარი კვერცხი და პლედი. ვაკრავთ მხოლოდ სამზარეულოს ცელოფანს.“ - ამბობს მზარეული.
დაგჭირდებათ:
"მოვზილოთ ცომი და ბოლოს შევაზილოთ ზეთი.მოგეჩვენებათ, რომ მაგარია, მაგრამ ასე არ არის, ძალიან დარბილდება. ცომს არ ვფუთავთ, ვაკრავთ მხოლოს სამზარეულოს ცელოფანს,“ - ამბობს მზარეული.