"მოსამზადებლად გამოვიყენე 500 გრ ნიგოზი,
თაფლი 250 გრ,
შაქარი 1ს/კ.
ნიგოზი მოვხალე, თაფლი მივიყვანე ადუღებამდე, თან განუწყვეტლივ ვურევდი, პროცესი გავიმეორე 3-4 ჯერ, ჩავყარე შაქარი, მეოთხე წამოდუღებაზე და დაჭრილი ნიგოზი დავამატე. გადმოვიტანე სველ დაფაზე და გავაბრტყელე. რომ გაცივდა დავჭერი, უგემრიელესია.
გოზინაყს რომ მოამზადებთ, შეგიძლიათ გაანაწილოთ ვაფლის ფირფიტაზე, საუკეთესოა," -ამბობს თამო მეფიშვილი.



თამარ იაკობაშვილი