რძე+მწარე წიწაკა+ვაშლი=აქვეითებს სხეულის ტემპერატურას, ხელს უშლის პირში სუნის გაჩენას ხილი და ბოსტნეული რომ უამრავი სასარგებლო ნივთიერების წყაროა, ყველამ ვიცით, მაგრამ თუ ამ პროდუქტებს ერთმანეთს სწორად შევათავსებთ და რამდენიმეს ერთად მივიღებთ, ბევრად მეტ სარგებლობას მოგვიტანს.
რომელი პროდუქტების შეთავსება რას რგებს?
კოჭა+სტაფილო+ვაშლი =ამაგრებს იმუნურ სისტემას
ვაშლი+კიტრი+ნიახური = აფერხებს კიბოს განვითარებას, ამცირებს ქოლესტერინის დონეს ორგანიზმში, აწესრიგებს კუჭის მოქმედებას და შველის თავის ტკივილს.
ვაშლი+პომიდორი+სტაფილო = აუმჯობესებს სახის ფერს და აქრობს პირში უსიამოვნო სუნს.
რძე+მწარე წიწაკა+ვაშლი = აქვეითებს სხეულის ტემპერატურას, ხელს უშლის პირში სუნის გაჩენას.
ფორთოხალი+კოჭა+კიტრი = უხდება სახის კანს, არის სიხცის დამწევი საშუალება.
ვაშლი+ანანასი+საზამთრო = ორგანიზმიდან ზედმეტი მარილები გამოჰყავს, აუმჯობესებს თირკმელებისა და შარდის ბუშტის ფუნქციონირებას.
ვაშლი+კივი+კიტრი = ატენიანებს კანს.
ბანანი+მსხალი = არეგულირებს სისხლში შაქრის დონეს.
ვაშლი+სტაფილი+მსხალი+მანგო = ანტიტოქსიკური საშუალებაა, დაბლა წევს წნევას და კუჭის მჟავიანობას.
ყურძენი+საზამთრო+რძე = ამაღლებს იმუნიტეტს.
ბანანი+ანანასი+რძე = შველის კუჭშეკრულობას.